Slimme Technologie

Slimme technologie in uw leven; u kunt binnenkort niet meer anders! Zowel privé als in uw werk zal slimme technologie een steeds grotere rol gaan spelen. Zo goed als alle nieuwe apparaten zijn met internet verbonden, voorzien van een app en kunnen al dan niet met spraak bediend worden. Het creeert meerwaarde op het gebied van gemak, comfort, veiligheid, extra inzichten en besparingen. Het is echter niet altijd gemakkelijk om de juiste keuzes te maken maar vrees niet. Wij zorgen ervoor dat het gaat werken, want daar gaat het uiteindelijk om. Op basis van uw eisen en wensen stellen wij een advies op m.b.t. de mogelijkheden en de kosten. Wacht niet te lang met het verhogen van uw comform en gemak en neem direct contact met ons op!

De Toekomst

In 2020 is 95% van de apparatuur "slim" en in 2025 beschikken we volgens Cico over 50 miljard devices. Dat zijn er gemiddeld 6 per persoon die allemaal met een app en ook nog eens met elkaar communiceren. Dat biedt veel mogelijkheden maar ook weer extra uitdagingen.

Verder zien we slimme speakers erg in opkomst komen en kunnen we ons huis managen m.b.v, diverse slimme apparatuur, zoals TV, speaker, thermostaat, smartphone etc. M.b.v. een app kunnen we sensoren, dimmers, lampen, sloten etc koppelen zodat we uw huis echt slim kunnen maken!

Zakelijk kunnen we de sensoren op afstand uitlezen en beslissingen nemen op basis van de gestructureerde informatie . M.b.v. Artificial Intelligence algortimen kunnen trends worden gespot em kunnen apparaten (...) zelfstandig beslissingen nemen.